(P) Un teambuilding la munte, o experienţă deopotrivă distractivă şi utilă pentru angajaţi!

Activităţi de teambuilding în aer liber.
Activităţi de teambuilding în aer liber. (iAgency)

Nu există afacere de succes în spatele căreia să nu se afle o echipă unită, unde toţi membrii lucrează şi gândesc că unul. Orice antreprenor de succes ştie cât de important este să investească în echipa sa, motiv pentru care organizează ocazional un teambuilding.

Prin intermediul unei astfel de activităţi, colegii au ocazia să se cunoască mai bine şi să participe la exerciţii care să îi înveţe cum să comunice mai eficient, cum să se înţeleagă reciproc şi, în cele din urmă, cum să lucreze mai bine împreună. Indiferent dacă plănuieşti să organizezi un teambuilding la munte, la mare sau chiar la birou, nu lăsa o astfel de activitate la voia întâmplării.

Apelează la o firmă specializată în organizarea de teambuildinguri, cum este Brightway®. Această companie are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul business, oferind atât teambuildinguri, cât şi trainguri şi alte facilităţi menite să susţină afacerile prospere, orientate spre progres şi excelenţă.

Una dintre cele mai populare alegeri, în cazul majorităţii companiilor, este organizarea de teambuilding la munte. Acesta prezintă numeroase avantaje pentru toţi cei implicaţi în activitatea propusă. Dacă te tentează o astfel de destinaţie, iată câteva informaţii pe care ar trebui să le cunoşti!

De ce este recomandat să organizezi un teambuilding?

Înainte de a descoperi răspunsul la această întrebare, trebuie să afli că un teambuilding se dovedeşte a fi eficient, indiferent de locul în care se desfăşoară. De altfel, există companii care, din varii motive, nu pot asigura deplasarea întregii echipe, motiv pentru care aleg să ţină aceste activităţi în oraşul de provenienţă sau chiar la birou. Chiar şi aceste firme au parte de rezultate vizibile în urma exerciţiului!

Cu toate acestea, este indicat să optezi pentru un teambuilding la munte din mai multe puncte de vedere. Unul dintre acestea ar fi că peisajul minunat şi aerul curat vor stimula membrii echipei şi îi vor ajuta să se relaxeze. De altfel, agenţia amintită anterior îţi propune câteva activităţi care se pot desfăşura exclusiv într-o astfel de destinaţie. Iată despre ce este vorba!

Training de improvizaţie şi gândire creativă

Scoate-ţi echipa din starea de rutină prin intermediul unui curs antrenant, în care va participa la jocuri de improvizaţie şi exerciţii de gândire creativă! Astfel, fiecare dintre participanţi va căpăta o nouă perspectivă asupra lucrurilor cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi şi va învăţa să fie mai flexibil.

• DOGZ – lasă-l pe cel mai bun prieten al omului să te ajute

În cadrul acestui teambuilding la munte, tu şi echipa ta veţi lucra alături de un Instructor Canin şi de un Business Trainer, de la care veţi învăţa lecţii nepreţuite despre disciplină, curaj, încredere şi multe altele. Atelierul este gândit astfel încât să coreleze elemente din psihologia canină cu cele din cea umană – tiparele de comportament şi factorii de schimbare sunt doar două exemple.

Deşi acestea au fost doar câteva exemple de traininguri pe care le poţi pune în aplicare în cadrul unui teambuilding la munte, lista nu se încheie aici. Accesează platforma online a companiei Brightway® şi descoperă alte opţiuni pe care le ai la dispoziţie!