Paleologu: Dăncilă şi Barna pleacă în SUA pentru a îngrăşa porcul în ajun

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Candidatul PMP la preşedinţie, Theodor Paleologu, i-a acuzat, miercuri, pe Viorica Dăncilă şi pe Dan Barna că, în loc să participe la dezbateri privind viitorul României, preferă să meargă în SUA în încercarea de a-şi crea pe ultima sută de metri, înainte de alegeri, o imagine ”internaţională”.

Potrivit fostului ministru al Culturii, singurul care are ce căuta în SUA ar fi preşedintele Klaus Iohannis, căruia nu a ezitat să îi adreseze o uşoară ironie.

”Aflarea în treabă ca metodă de lucru la români: în loc să vină la dezbateri despre viitorul României, Dăncilă şi Barna pleacă o săptămână în Statele Unite în încercarea de a-şi crea o imagine internaţională. Dar porcul nu se îngraşă în ajun. Singurul care are ce căuta în Statele Unite în acest moment este preşedintele Iohannis, care va participa la Adunarea Generală ONU. Că nu vă spune nimic interesant e o altă chestiune”, a comentat Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Viorica Dăncilă a confirmat marţi că va începe duminică o vizită de lucru în Statele Unite, alături de mai mulţi membri ai cabinetului. Premierul afirmă că vizita de lucru va avea „o componentă economică puternică” şi va fi "un bun prilej să prezentăm investitorilor americani oportunităţile de afaceri din România".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne