Paleologu îi contrazice pe Dragnea&Co: Nu există nicio asemănare între DNA şi vechea Securitate

Departe de a se declara persecutat politic - aşa cum fac mulţi politicieni cu probleme penale - Paleologu, citat ca martor în dosarul Elenei Udrea, afirmă că abia aşteaptă să fie citat şi în alte dosare.
Congresul PPE de la Bucureşti.În imagine Toader Paleologu
Congresul PPE de la Bucureşti.În imagine Toader Paleologu (Epoch Times România)

Prezent vineri la DNA, unde a fost citat ca martor într-un dosar de corupţie privind alegerile din 2012, liberalul (disident) Theodor Paleologu a ţinut să infirme teoria lansată de politicienii cu dosare penale, conform cărora DNA e o instituţie teroristă ca în anii 50 şi că procurorii acţionează precum vechea Securitate.

„Se spune foarte adesea, că DNA-ul este o instituţie teroristă, ca în anii '50. Dragnea, Ponta, Tăriceanu, alimentează această idee. Tatăl meu a fost anchetat de Securitate în anii '50 şi vă pot asigura că nu există nicio asemănare şi că e o minciună”, a declarat Theodor Paleologu, citat de România Liberă, la ieşirea de la sediul DNA.

Fostul ministru al Culturii a mai precizat că a fost anchetat în calitate de martor în dosarul Elenei Udrea şi că „abia aşteaptă să fie citat ca martor şi în alte dosare”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne