Palmă pentru memoria victimelor de la Colectiv. Piedone, ales primar al sectorului 5

Piedone vorbind cu susţinătorii săi de la o distanţă foarte mică şi fără mască
Piedone vorbind cu susţinătorii săi de la o distanţă foarte mică şi fără mască (Youtube - screenshot)

Cristian Popescu Piedone va deveni noul primar al sectorului 5, în urma votului exprimat duminică la alegerile locale. Fostul primar al Sectorului 4, politician condamnat la ani grei de închisoare în primă instanţă pentru vieţile pierdute în urma incendiului din Colectiv a obţinut 27,25% din voturi, în timp ce următorul clasat, liberalul Cristian Băcanu a fost votat de 24,84% dintre alegători.

Cristian Băcanu a transmis luni dimineaţă un mesaj pe pagina sa de Facebook, pentru a le mulţumi celor ce l-au votat şi colegilor care l-au susţinut.

„Cetăţenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulţumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”, a scris Băcanu, pe pagina de Facebook.

Reamitim că în decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Judecarea apelului a început în această lună.

Mai merita menţionat că, în timpul campaniei, Piedone a împărţit electoratului mănuşi de bucătărie, cu mesajul "ai grijă să nu te arzi." Acest slogan a fost considerat de un cinism îngrozitor de către cei ce n-au uitat responsabilitatea pe care Piedone o are în legătură cu incendiul din Colectiv. Acest lucru nu l-a împiedicat însă pe fostul primar al sectorului 4 să devină primar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne