Pandele câştigă un nou mandat la Primăria Voluntari

Florentin Pandele
Florentin Pandele (Facebook.com/Florentin Pandele)

Dacă Gabriela Firea a suferit o înfrângere usturătoare în cursa pentru Primăria Capitalei, soţul ei, social-democratul Florentin Pandele, a câştigat în mod detaşat lupta pentru Primăria Voluntari, obţinând 71% din voturi, arată datele provizorii centralizate de BEC.

Prezenţa la vot a fost de 42,68% în oraşul Voluntari, respectiv 15.501 alegători.

Pe locul doi se situează candidatul USR Bogdan Rolea, acesta obţinând 18% din voturi.

Pe locurile trei şi patru se află liberalul Ştefan Lichwar cu aproximativ 7,66% dintre voturi şi, respectiv, Ninel Florin Andrei, din partea PMP, care a obţinut mai puţin de trei procente.

Cu o zi în urmă, înainte de aflarea rezultatelor, Pandele declara la RTV că, în cazul în care va câştiga alegerile, se va lupta cu USR-PLUS.

“Mi-am propus ca după această seară, dacă voi câştiga încă un mandat să fac politică. Nu mă mai sperii de absolut nimic! Nu mai îmi este teamă de absolut nimic, dar de nimic (..) Nu este feuda lui Pandele Voluntariul, dar nu mai pot sta liniştit când se ridică acest monstru care este USR PLUS. Ştiţi ce se va întâmpla? Vor conduce prin delaţiune, prin minciună!”, a adăugat Pandele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne