Pandele, de ziua Gabrielei Firea: Fără tine aerul nu poate fi respirat! E corect să duci o cruce mai mare decât a multora dintre semeni?

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Cu ocazia zilei de naştere a Gabrielei Firea, soţul său, primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care o căinează pe primăriţă, susţinând că aceasta face sacrificii enorme şi că este cea mai curajoasă persoană pe care o cunoaşte.

Mai mult, Pandele susţine că soţia sa duce în spate o cruce mai mare decât cea pe care o poartă alţi “semeni”, întrebându-se până unde va merge sacrificiul ei.

În plus, primarul comunei Voluntari i-a promis Gabrielei Firea că o va aştepta acasă, în fiecare seară, de pe câmpul de luptă, şi i-a cerut să rămână mereu “oaza noastră de pace”, mama cea mai dulce, soţia cea mai grijulie şi iubita “fără de care aerul nu poate fi respirat”.

Mesajul integral al lui Pandele către Primarul General al Capitalei:

“La mulţi ani, soţia mea Gabriela - Albinuţa! Îţi doresc să ai sănătate de fier, putere de muncă de granit, inimă de aur şi suflet de cleştar! Eşti cea mai curajoasă persoană pe care o cunosc, atât în faţa bolii grave pe care ai avut-o, cât şi a nedreptăţilor de multe feluri cărora le faci faţă cu demnitate şi optimism. Să nu uiţi că noi te aşteptăm seara cu multă iubire acasă. Şi că nimic pe lume nu merită sacrificiile pe care le faci tu.

Te sacrifici pe tine, în primul rând. De câte ori îţi spun că ar trebui să ai mai multă grijă de tine, să te odihneşti, să mănânci, să te menajezi, îmi spui că nu ai timp. Trebuie să-ţi faci timp şi pentru tine, şi pentru noi. Ai intrat cu atâta entuziasm şi bună-credinţă într-o lume atât de dură şi potrivnică. Tu îmi spui că fiecărui om i se dă crucea pe care poate să o ducă. Pot să pun rămăşag că tu duci în spate o cruce mai mare decât a multora dintre semeni. Oare este corect? Mă întreb până unde poate merge sacrificiul tău?

Ce pot să-ţi garantez şi azi, la ceas aniversar, este că te voi aştepta mereu să te întorci acasă, din toate bătăliile de peste zi, şi să-ţi garantez dragostea mea veşnică, necondiţionată şi din zi în zi mai mare. Să fii mereu oaza noastră de pace şi binecuvântare, mama cea mai dulce, soţia cea mai grijulie, prietenul bun de pus pe rană, iubita fără de care aerul nu poate fi respirat. Te iubesc până la sfârşit! Tu nu uiţi pe nimeni! Dar nu te uita nici pe tine! Maica Domnului să te aibă în pază sfântă mereu!”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne