Papa Francis susţine că tulburările de la Capitoliu sunt "împotriva democraţiei şi a binelui comun"

Papa Francisc
Papa Francisc (FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Getty Images)

Papa Francisc a declarat într-un interviu acordat televiziunii italiene că a fost „uimit” de asaltul asupra Capitoliului american, din Washington DC, care a avut loc pe 6 ianuarie.

Citiţi şi Biserica Catolică este infiltrată de globaliştii Marelui Reset - Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano

Suveranul pontif a opinat că tulburările de la Capitoliul SUA au fost „împotriva democraţiei, împotriva binelui comun”, a declarat Papa Francisc, citat de Reuters.

"Chiar şi în cele mai dezvoltate societăţi ceva poate merge prost şi poate determina oamenii să se opună propriei comunităţi - acest lucru este împotriva democraţiei. Acest lucru trebuie abordat acum", a spus Papa într-un interviu exclusiv pentru Mediaset Canale 5.

Potrivit unor surse americane care investighează situaţia în Italia, Ambasada americană de la Roma a coordonat manipulările de date care au avut drept rezultat schimbarea (pe cale cibernetică) a unui număr de voturi de la Trump către Biden. Conform surselor, aceste acţiuni au fost posibile cu ajutorul unor sateliţi aflaţi în proprietatea Vaticanului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe