PAS către Procuratură: În plină pandemie, Guvernul vrea să cumpere o clădire luxoasă de la un milionar

Guvernul R. Moldova
Guvernul R. Moldova (parlament.md)

În plină pandemie şi criză economică, în situaţia în care angajaţii au fost trimişi în concedii, Agenţia Servicii Publice de la Chişinău vrea să cumpere sediu de 120 de milioane de lei de la un milionar, constată Partidul Acţiune şi Solidaritate.

Formaţiunea politică consideră situaţia extrem de gravă şi ilegală întrucât autorităţile moldovene ar gestiona complet iraţional şi neeficient mijloacele financiare publice în plină pandemie.

Astfel, PAS a sesizat Guvernul pentru a fi stopată potenţiala achiziţie, iar Procuratura Generală pentru a trage la răspundere pe cei care au pus la cale tranzacţia dubioasă.

Guvernul vrea să cumpere o clădire luxoasă de la milionarul Nicolae Ciornîi în plină pandemie. După care acesta ar putea dona o parte din cele 120 de milioanele primite din bugetul de stat pentru campania electorală a prietenului său, Igor Dodon, afirmă în context vicepreşedintele Parlamentului Mihai Popşoi, precizând că acestea ar fi priorităţile guvernării, care „nu are bani să ajute pensionarii, dar are bani să ajute milionarii!”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe