Pasageri blocaţi timp de o oră într-un avion la Suceava. Din cauza căldurii o persoană a leşinat

(stirisuceava.net)

Pasagerii unui avion blocat sâmbătă pe Aeroportul “Ştefan cel Mare” din Suceava, din cauza unei defecţiuni tehnice, au trecut prin momente de panică. Ca urmare a temperaturilor ridicate şi lipsei de aer condiţionat, unul dintre pasageri a leşinat, relatează StiriSuceava.net.

Potrivit sursei citate, este vorba de un avion al companiei aeriene Wizz Air care a făcut sâmbătă dimineaţă cursa Luton - Suceava şi era programat să plece înapoi spre Luton.

Pasagerii au fost îmbarcaţi, doar că aeronava nu a pornit din cauza unei defecţiuni tehnice.

De asemenea, pasagerii au fost ţinuţi închişi în avion timp de aproximativ o oră, fără aer condiţionat, pe o căldură insuportabilă.

Unul dintre pasageri a declarat pentru StiriSuceava.net că membrii echipajului avionului nu le-au dat nicio explicaţie, au vorbit urât şi au ignorat solicitările pentru deschiderea uşilor.

Un pasager a leşinat la bord şi a primit îngrijiri de la un alt pasager care avea pregătire medicală. După deschiderea uşilor aeronavei a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical.

Totodată, o femeie a leşinat ulterior în aerogară. Martorii au relatat că a durat mult timp până când a primit îngrijiri medicale pentru că uşile erau închise şi salvatorii nu aveau pe unde să intre.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.