Patricia Ţig, vicecampioană la Sevilia

Campioana noastră a cedat în marea finală a circuitului spaniol în faţa capului de serie numărul unu, olandeza Arantxa Rus, în două seturi identice, scor final 6-4, 6-4.
Tenismena Patricia Maria Ţig şi olandeza Arantxa Rus la turneul ITF de la Sevilia.
Tenismena Patricia Maria Ţig şi olandeza Arantxa Rus la turneul ITF de la Sevilia. (Arantxa Rus/facebook)

Tenismena Patricia Maria Ţig (locul 117 WTA) nu a ruşit să treacă în finală de olandeza Arantxa Rus (100 WTA), favorita nr.1, care a învins-o cu scorul 6-4, 6-4, la turneul ITF de la Sevilia - premii totale de 25.000 USD.

Patricia Ţig a trecut în primul tur de spaniola Andrea Lazaro Garcia (Spania), în optimi de Irina Fetecău, în sferturi de ucraineanca Nadia Podoroska (301 WTA), iar în semifinale de egipteanca Maiar Sherif Ahmed Abdelaziz (225 WTA), cap de serie numărul şapte.

Patricia Ţig se va clasa pe locul 115 WTA după calificarea în finala turneului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport