Pe cine a adus Firea în Guvern: rude, salariaţi de la televiziunea lui Pandele, foşti angajaţi ai companiilor municipale [ziare.com]

Gabriela Firea şi Florentin Pandele
Gabriela Firea şi Florentin Pandele (Facebook)

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse a fost înfiinţat în ianuarie 2022, fiind condus de Gabriela Firea. Abia la mai bine de jumătate de an de atunci, site-ul oficial al instituţiei a prins contur şi au fost afişate informaţii publice elementare, ca de exemplu cine se află în subordinea fostului primar al Capitalei, dezvăluie ziare.com.

Mai exact, pe site-ul Ministerului Familiei au apărut declaraţiile de avere şi interese ale demnitarilor şi consilierilor cabinetului ministrului, ocazie cu care sunt făcute publice, de asemenea, numele angajaţilor şi funcţiile pe care le ocupă.

De exemplu, iese în evidenţă numele Alinei Tarcevschi, adusă pe postul de secretar general al Ministerului Familiei, care de altfel este naşa de cununie a Gabrielei Firea şi a lui Florentin Pandele şi care a ocupat de-a lungul anilor mai multe funcţii atât în cadrul Primăriei Bucureşti, cât şi în cadrul companiilor municipale înfiinţate de Firea.

De asemenea, Firea a adunat în jurul ei foşti angajaţi ai companiilor municipale pe care le-a înfiinţat sau angajaţi ai televiziunii Metropola TV, deţinută de Consiliul Local Voluntari, adică oraşul unde este primar soţul acesteia, Florentin Pandele.

Articolul integral aici.