Pesediştii se "înţeapă" între ei. Ioan Mircea Paşcu, ironic la adresa Rovanei Plumb şi a lui Dan Nica

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu
Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu (Epoch Times România)

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pascu ţine să lanseze, pe Facebook, un "avertisment" adresat, după toate aparenţele, colegilor săi de partid Rovana Plumb şi Dan Nica, propuşi de premierul Viorica Dăncilă pentru a fi comisari europeni. Concret, în condiţiile în care amândoi colegii au fost implicaţi în afaceri cu iz penal, numele lor apărând în dosare răsunătoare, Paşcu reaminteşte că funcţia de comisar nu beneficiază de imunitate.

"Aviz amatorilor: funcţia de comisar nu beneficiază de imunitate, doar cea de europarlamentar beneficiază!", scrie, pe Facebook, Ioan Mircea Paşcu.

Reamintim că Rovana Plumb a fost unul dintre personajele centrale în dosarul Belina, scăpând însă de anchetă după ce, în 2017, colegii săi deputaţi au respins cererea DNA vizând urmărirea sa penală.

Cu privire la Dan Nica, acesta a fost implicat în dosarul Microsoft, fiind acuzat de abuz în serviciu. Cum dosarul a fost tergiversat, faptele s-au prescris iar fostul ministru a scăpat de dosar. Nica a fost urmărit penal şi în dosarul EADS, clasat finalmente de DNA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne