Pesedistul Tudorache susţine că a depăşit-o pe Clotilde Armand cu 200 de voturi. Primeşte o replică acidă

Daniel Tudorache
Daniel Tudorache (Facebook)

UPDATE. Clotilde Armand a reacţionat sarcastic după "breaking news-ul" lansat de rivalul său politic de la PSD Daniel Tudorache.

"Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu ştie să numere. Nu-i nimic. Îl învăţăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 şi nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale", a precizat Clotilde Armand.

* * *

UPDATE. Şeful USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a dezvăluit că Clotilde Armand are un avans considerabil faţă de Daniel Tudorache, însă mai sunt încă voturi de contorizat.

"Legat de zvonul lansat de candidatul PSD la primăria sectorului 1 că ar fi câştigat, din numărătoarea noastră paralelă doamna Clotilde Armand are peste 1.000 de voturi diferenţă faţă de domnul Tudorache. Din numărătoarea unui alt partid care ne-a comunicat-o are peste 1.400 de voturi.

Ca să vă dau şi cifre, din numărătoarea noastră, domnul Tudorache a obţinut 35.419 de voturi, iar doamna Clotilde Armand 36.454 de voturi.

Staţi fără griji, păzim votul de la alegerile locale", a transmis Năsui.

* * *

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, că ar avea în plus faţă de Clotilde Armand 200 de voturi. Tudorache a adăugat că aşteaptă însă rezultatele oficiale oferite de Biroul Electoral Central (BEC).

"Breaking news! După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand! Aşteptăm rezultatele oficiale de la BEC!", a scris Tudorache.

Potrivit rezultatelor publicate pe RezultateVot, Tudorache se află la mai puţin de 2 procente în urma candidatei USR.

Reamintim că în 2016, Clotilde Armand a pierdut alegerile la o diferenţă de numai câteva sute de voturi, după ce în noaptea respectivă fusese declarată învingătoare în cursa electorală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne