Petiţia “Nu o mai hărţuiţi”, promovată de Federaţia Română de Tenis pentru susţinerea Simonei Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Federaţia Română de Tenis a lansat petiţia “Nu o mai hărţuiţi”, după ce ITIA a amânat din nou audierea Simonei Halep în cazul de dopaj care era programată pe 28 mai.

Simona Halep (31 de ani, locul 34 WTA) a anunţat luni că procesul în cazul de dopaj a fost amânat pentru a treia oară, la cererea Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA).

Simona Halep a publicat un mesaj prin care îşi exprimă revolta faţă de modul în care ITIA acţionează în acest caz.

Anterior, constănţeanca i-a solicitat Federaţiei Internaţionale de Tenis să-i fie ridicată suspendarea şi să fie judecată în regim de urgenţă în cazul de dopaj.

Însă Halep a fost acuzată de o nouă încălcare a regulamentului antidoping, Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) susţinând că a descoperit “nereguli” în paşaportul biologic al Simonei Halep.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport