Piedone bagă zâzanie în PNL. Disensiuni între Răzvan Sava şi Vasile Blaga

Piedone şi-ar fi anunţat sprijinul pentru candidatura liberalului Sava la primăria sectorului 4. În timp ce pentru Sava, aceasta este o veste bună, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Vasile Blaga.
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone (wikipedia.org)

Candidatul PNL la primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a declarat, joi, pentru Mediafax, că va fi susţinut la alegerile locale de Cristian Popescu Piedone, a cărui candidatură a fost respinsă de instanţă. Această susţinere a lui Piedone care, reamintim, este trimis în judecată în dosarul Colectiv, nu este însă văzută cu ochi buni de copreşedintele PNL, Vasile Blaga.

În opinia lui Blaga, susţinerea lui Piedone aduce un prejudiciu PNL, a declarat Blaga pentru Mediafax, afirmând că va avea o discuţie cu Sava şi că PNL nu face alianţe cu nimeni.

„Noi nu facem alianţe absolut cu nimeni. Este poziţia singulară a domnului Răzvan Sava, pe care eu nu o agreez. Nu facem alianţă absolut cu nimeni, facem alianţă cu bucureştenii”, a declarat Vasile Blaga, solicitat să comenteze sprijinul politic pe care Piedone îl acordă candidatului liberal, sprijin anunţat chiar de către Răzvan Sava.

Întrebat dacă susţinerea pe care Piedone o acordă lui Răzvan Sava prejudiciază PNL, Blaga a răspuns: "Eu cred că da".


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne