Lupta pentru Primăria Capitalei. Piedone, mesaj pentru Ciolacu: "Niciodată, niciodată nu mă voi retrage"

Cristian Popescu Piedone (Facebook / Popescu.Piedone)
Ana Ion
24.04.2024

Cristian Popescu Piedone a ţinut să transmită, marţi seara, la Antena 3 că „niciodată” nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

Declaraţiile lui vin după ce premierul PSD Marcel Ciolacu l-a chemat în mod public la negocieri, relatează Aktual24.ro.

„Există astăzi folclorul, că la ce spuneaţi dumneavoastră posibilitatea Gabrielei Firea să-mi ia din electoratul meu, eu să-l împart cu ea. Nu? În primul rând, spuneau tot şi văd pe o voce, mai ales pe partea PSD, că Piedone se va retrage.

Niciodată, niciodată. (…) Niciodată nu mă voi retrage, dar niciodată. Voi merge până la capăt”, a susţinut Piedone.

Premierul PSD Marcel Ciolacu l-a invitat public pe Cristian Popescu Piedone să-şi negocieze retragerea. Retragerea lui Piedone ar propulsa-o pe Gabriela Firea în frunte în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Fac un apel la un prieten de-al meu, la un prieten de-al fratelui meu, cunoştinţă de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone. Cred că în viaţă trebuie să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii şi să reuşim să construim ce este cel mai bine pentru Bucureşti.

(…) Sunt ferm convins că Piedone va primi mesajul meu şi împreună vom depăşi orgoliile şi vom trece la un mod în care trebuie să construim, să vedem cum scrie la Federaţia de Tenis, cum să servim mai bine pentru bucureşteni şi pentru România.

(…) Domnul Piedone este un primar foarte bun pentru Sectorul 5. Cred că vom putea să ne aşezăm la masă să închidem această discuţie privind sectoare şi primăria generală, spre binele Bucureştiului, nu spre binele personal”, a declarat Ciolacu în timpul ceremoniei de lansare a candidaturii lui Rareş Hopincă la Primăria Sectorului 2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor