Pleşoianu: Vai de capul tău, Ciolacule! Dacă n-ai fi o slugă, ai lua poziţie contra pseudoambasadorului SUA

Liviu Plesoianu
Liviu Plesoianu (Epoch Times România)

Deputatul Liviu Pleşoianu, care şi-a dat demisia din PSD şi va candida la alegeri din partea Partidului Ecologist Român, a lansat un nou atac la adresa fostului său şef de partid Marcel Ciolacu şi a ambasadorului SUA Adrian Zuckerman.

Politician foarte îndrăgit de ruşii de la Sputnik, Pleşoianu nu putea rata ocazia de a-l ataca pe ambasadorul Statelor Unite în România, după ce acesta din urmă a adus din nou în discuţie lupta anti-justiţie a social-democraţilor conduşi până nu demult de Liviu Dragnea.

"Guvernatorul şi Sluga... 'Vă log să mă ieltaţi, şefu! Ăla ela Dlagnia ţel lău! Io sunt Ţiolacu ţel bun! Io fac tot te ziţeţi! I-am dat afală pe toţi oamenii ăia lăi, lăi de tot! Acum poate pupă Ţiolacu mânuţa la şefu? Ai, vă looog!' ...Dacă nu ai fi o momâie cu vocaţie de slugă, Ciolacule, ţi-ai aminti că eşti preşedintele PSD şi că ai DATORIA de a-ţi apăra partidul! Dacă nu ai fi o maşinuţă teleghidată, Ciolacule, ţi-ai aminti că eşti şi preşedintele Camerei Deputaţilor şi că ai DATORIA, alături de preşedintele Senatului, să iei poziţie faţă de gravele ieşiri în decor ale pseudoambasadorului Zuckerman! Dar tu nu ştii decât o singură poziţie, poziţia slugii ascultătoare!", a afirmat deputatul.

Pleşoianu i-a mai transmis şefului PSD că a plecat din partid împreună cu Şerban Nicolae "tocmai pentru că tu şi celelalte drone din jurul tău aţi făcut praf demnitatea acestui partid şi a oamenilor care l-au votat".

"Da, Ciolacule, voi candida în tandem cu Şerban Nicolae, din partea PER (el la Senat, eu la Camera Deputaţilor)! Iar toţi românii cu coloană vertebrală perpendiculară pe sol vă vor administra, ţie şi celorlalte slugi şi drone cocoţate în vârful PSD, cea mai usturătoare lecţie! Vai de capul tău, Ciolacule! Continui să apăr eu, din afară, partidul pe care cică il conduci tu... Un cuvinţel n-ai scos în faţa tuturor zoaielor aruncate de acel pseudoambasador în capul votanţilor! Ce fel de 'lider' eşti tu, degrabă tremurătorule!?", a precizat parlamentarul apropiat de Moscova.

Ambasadorul SUA, lovitură pentru PSD

Prezent joi la conferinţa anuală "Provocări globale în domeniul securităţii cibernetice", organizată de CERT-RO, ambasadorul SUA la Bucureşti Adrian Zuckerman a avertizat că cei care au participat şi au ajutat la privarea poporului român de statul de drept şi care s-au pretat la fapte de corupţie nu vor avea sprijinul Statelor Unite ale Americii.

În discursul său, diplomatul american a vorbit despre importanţa statului de drept şi despre situaţia din România.

'"Încredere' este un cuvânt important! Aplicarea principiului statului de drept este esenţială pentru libertate şi democraţie! Ca să restaurăm respectarea principiului statului de drept, nu putem regresa de pe calea progreselor pe care le-a făcut România în ultimul an! Corupţia din guvernul anterior, care s-a concretizat în relaxarea legilor justiţiei doar pentru a-i ajuta pe fostul lider PSD Liviu Dragnea şi pe alţii să evite pedeapsa cu închisoarea nu va fi acceptată! Cei care au participat şi au ajutat la privarea poporului român de statul de drept şi care s-au pretat la fapte de corupţie nu vor avea sprijinul nostru! Numeroasele progrese făcute de Guvernul Orban în ultimul an ar putea fi subminate cu uşurinţă. Aplicarea principiului statului de drept este esenţială şi are prioritate în toate iniţiativele noastre comune; nimeni să nu uite acest lucru! Multe persoane din afară, şi, din păcate, câteva din interior, continuă să încerce să submineze democraţia şi libertatea României, precum şi progresele realizate de poporul român. Nu vom consimţi niciodată la aşa ceva!", a avertizat Zuckerman.

Discursul integral aici.