Politicianul Vlad Filat se însoară

Vlad Filat
Vlad Filat (PETRAS MALUKAS / AFP / Getty Images)
Ana Chitoroagă
16.12.2013

Liderul Partidului Liberal Democrat, fostul premier al R.Moldova, Vladimir Filat se însoară cu o prezentatoare de la un post privat de ştiri, Angela Gonţa.

Pe pagina sa de facebook, fostul premier, Vlad Filat a scris: „Dragi prieteni, sunt momente în viaţă când trebuie să iei o decizie şi să mergi înainte. Astăzi vreau să împărtăşesc cu voi o veste fericită: împreună cu Angela Gonţa am decis să anunţăm publicul larg despre căsătoria noastră. Sunt fericit că în această decizie importantă am susţinerea copiilor, familiei şi a prietenilor. Înţeleg foarte bine interesul pe care îl va stârni acest eveniment, însă venim cu rugămintea de a ne fi respectată intimitatea acestui pas atât de important din viaţa noastră. Pentru o informare cât mai corectă despre acest moment important atât pentru noi, cât şi pentru cei dragi din jurul nostru, vom pune noi la dispoziţia presei, cât de rapid posibil, fotografii şi informaţii legate de acest eveniment“.

Liderul PLDM are doi copii din prima căsătorie cu Sanda Filat, de care a divorţat în 2012. Fosta soţie a salutat decizia acestuia, ba chiar, le-a urat multă fericire:

Bună ziua tuturor, pentru că am mai multe apeluri în care mi se cere opinia în legătură cu anunţul făcut de Vlad Filat, postez aici scurta mea declaraţie: e bine când oamenii îşi găsesc drumul în viaţă, amândoi ni l-am găsit, iar asta cred că e cel mai important, atât pentru noi, cât şi pentru copiii noştri. Îi doresc multă fericire!

Viitoarea soţie, Angela Gonţa, are 35 de ani şi până acum, a prezentat ştirile la un post privat de televiziune. Fiind o persoană publică a decis să renunţe la funcţia de prezentatoare pentru a evita eventualele conflicte de interese. “Este decizia mea personală. Nu îmi este deloc uşor să renunţ, dar sunt convinsă că este o decizie corectă, atât faţă de colegii mei de la ştiri cât şi pentru mine” a precizat Angela.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor