Ponta acuză, Barna răspunde: Cei doi care au bătut palma cu PSD nu mai sunt în USR

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, la Digi24, că deputaţii Adrian Dohotaru şi Oana Bîzgan nu mai fac parte din formaţiunea sa politică de mai bine de doi ani. Despre Dohotaru, Barna susţine că şi-ar fi vândut un vot pentru a-l convinge pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, să dea un ordin de ministru, iar despre Oana Bîzgan nici măcar nu a vrut să comenteze.

Prezidenţiabilul USR afirmă că cei doi au ieşit din USR pentru că au “un alt tip de viziune despre ce înseamnă România”.

„Nu mai sunt în USR de mai mult de doi ani. Şi nu e întâmplător. Ei nu mai au în momentul acesta nicio legătură cu USR. Sunt independenţi care au optat să-şi vândă conştiinţa, să facă un troc. Dohotaru l-a convins pe domnul Cuc să îi semneze un ordin de ministru, că pe un lac din Cluj nu vor mai merge ambarcaţiuni cu motor. Şi a făcut un troc clasic de vot cumpărat. Doamna Bîzgan ne spune că trebuie să fie plecată la Londra. Nici nu vreau să comentez... Nu e întâmplător că nu mai fac parte din USR, pentru că sunt persoane care iată dovedesc în aceste zile un alt tip de viziune despre ce înseamnă România”, a declarat Dan Barna.

Declaraţiile lui Dan Barna vin în contextul în care Victor Ponta a scris miercuri, pe Facebook, că cei doi “ex-usr-işti” au bătut palma cu PSD.

“Aş vrea ca Dan Barna şi colegii de la USR să înveţe din lecţia din aceste zile că este uşor să-i critici pe alţii / iată că doi deputaţi puşi de ei pe listă ( Oana Bizgan şi Adrian Dohotaru) au bătut palma fără niciun scrupul cu PSD şi Dăncilă / noi de la ProRomânia aducem 30 de voturi!”, a scris Ponta, pe Facebook.

Oana Bîzgan, deşi a semnat moţiunea de cenzură, i-a informat pe cei din PNL şi USR că nu va fi prezentă la vot.