Ponta: "Cu actuala conducere, PSD rămâne exact la fel ca pe vremea lui Dragnea"

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Cu actuala conducere în frunte, PSD rămâne ca pe vremea lui Dragnea, susţine liderul Pro România, Victor Ponta, după ce Viorica Dăncilă l-a acuzat că este duplicitar şi mincinos.

Fostul premier a mai precizat, pentru G4Media, că Dăncilă îl invitase la Congresul PSD şi că el acceptase dar în noile condiţii nu crede că invitaţia mai este valabilă.

“Doamna Dăncilă tocmai mă invitase să vin la Congresul PSD şi acceptasem, presupun că acum invitaţia nu mai este valabilă. Regret faptul că nu voi avea avea ocazia să mă adresez direct “poporului pesedist” şi social democraţilor, dar este evident acum pentru mine că nu se doreşte şi nu se poate face nicio schimbare radicală a Guvernului, a programului de guvernare şi a modului de guvernare. Cât timp este actuala Conducere este clar că PSD rămâne exact la fel ca pe vremea lui Dragnea”, a declarat Ponta pentru G4Media.ro

Schimbul de replici între Ponta şi Dăncilă vine după ce fostul premier a susţinut, într-o postare pe Facebook, că Dăncilă i-a cerut “sprijinul pentru rămânerea la guvernare”.

"Mi-a spus că îi dă afara pe ALDE şi să îi iau eu parlamentarii - şi că îmi dă ce ministere doresc pentru Pro România/ a insistat să mă vadă şi să mă convingă deşi am fost foarte clar că nu cred şi nu mă interesează ofertele ei!", a relatat Ponta astăzi, pe Facebook.

Ulterior, Dăncilă l-a făcut duplicitar şi mincinos pe Victor Ponta, a susţinut că ea este cea care nu a vrut să mai continue discuţiile cu el şi a ţinut să declare că ea nu face trocuri politice gen “intri tu şi îl dăm pe celălalt afară”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne