Ponta: Orbane, dă-ţi demisia după Costache! E nevoie de guvern de uniune naţională condus de Arafat

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a reacţionat, joi, după demisia ministrului Sănătăţii, cerând înlocuirea Guvernului Orban cu un Guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat. În plus, Ponta a declarat că Executivul condus de liberali este la fel de periculos ca virusul din China.

“Haide Orbane - haide Ludovicule - hai că poţi şi tu ! DEMISIA - #ACUM ! Avem nevoie de un guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat - cu miniştri profesionişti şi curajoşi! ACUM. Costache a fost ‘demisionat’ ca să acopere minciunile de la Suceava / ca să acopere minciunile cu ‘aducem echipamente pentru spitale’ / ca să acopere minciunile cu ‘avem un program pentru bătrânii izolaţi în casă’ samd ! Dar este suficient ‘capul lui Moţoc’? Scapă vinovaţii cei mari?”, a precizat Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier a criticat faptul că, în luna februarie, când România avea nevoie de un Guvern care să ia măsuri de pregătire pentru epidemie, Orban a orchestrat căderea Guvernului pentru a crea cadrul anticipatelor, ca apoi, în martie, când “aveam nevoie de un Guvern stabil, Florin Cîţu şi Guvernul PNL au fugit din Parlament”.

În plus, liderul Pro România a adus în discuţie şi situaţia de la Spitalul Judeţean Suceava, precizând că, în ciuda unei nevoi urgente de echipamente de protecţie pentru personalul medical, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, “s-a ocupat de fântâna arteziană şi luminiţe de Paşte”.

“Toate spitalele din ţară au nevoie de echipamente şi medicamente şi Ministrul Sănătăţii Costache îşi dă demisia. Am spus de mult timp că această grupare Orban PNL este la fel de periculoasă pentru România ca şi Epidemia de Coronavirus!”, a mai adăugat Ponta.

În opinia fostului prim-ministru, soluţia imediată pentru combaterea crizei actuale este înlocuirea Guvernului liberal cu un Guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat şi format din “miniştri profesionişti şi curajoşi”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne