Ponta: Pe Vâlcov a vrut să-l racoleze KGB, iar pe Dragnea să-l asasineze Soros. Ori iau droguri, ori îşi bat joc de toţi

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat marţi seară, pe pagina sa de Facebook, după ce consilierul Darius Vâlcov şi preşedintele PSD Liviu Dragnea au făcut declaraţii şocante în spaţiul public.

"Dimineaţa am aflat că pe Vâlcov a vrut să îl racoleze KGB în 2015 (de faţă cu patronul de la “Phoenicia” la care stătea Dragnea la hotel în Năvodari în 2017) / seara am aflat că pe Dragnea vrea să îl asasineze Soros - ori oamenii ăştia iau aceleaşi droguri şi ori mint de îngheaţă apele şi îşi bat joc de toată lumea!!! Când îl văd aşa verde la faţă îmi este teamă că prima varianta este cea adevărată!", a declarat Ponta.

Potrivit fostului premier, în ambele situaţii nota de plată va fi achitată de România.

"Am văzut că Dragnea a reluat prostia cu George Maior care a făcut ProRomania / cred că Maior îşi merită toate jignirile şi minciunile cu care îl împroaşcă Dragnea - cât timp nu ripostează la aceste mizerii (şi tace cum tăcea când se ruga Dragnea de el să îi angajeze tânăra iubită la SRI - sau când se milogea să îl ducă la Washington să facă poze cu oficiali americani) nu are de ce să se plângă!", a precizat Ponta.