Prefectul lovit de "viruşi" înainte de alegeri încearcă să-l pună la colţ pe şeful MAI. Vela nu se lasă dator

Marcel Ion Vela
Marcel Ion Vela (Epoch Times România)

Intrată joi în videoconferinţa iniţiată de ministrul de Interne, Marcel Vela, pe tema organizării turului 2 de scrutin, prefectul Aradului - care, reamintim, la fel ca şi subprefectul, a intrat brusc în concediu medical invocând o viroză - i-a reproşat ministrului de Interne că a aruncat cu noroi în Arad.

Reproşul prefectului Aradului a venit în condiţiile în care la videoconferinţa de dinainte de turul I Vela a anunţat că va trimite medici MAI la prefectul şi subprefectul numiţi de PSD la Arad, mirându-se că viruşii i-au atacat fix pe aceştia în prag de alegeri.

„V-aş ruga dacă se poate, domnule ministru, să nu mai aruncaţi cu noroi în Arad. Dacă dumneavoastră consideraţi că a te îmbolnăvi este un act de nedemnitate, vă rog să vă adresaţi mie, sau domnului subprefect, nu la întreaga echipă care a muncit aici la Arad”, i s-a adresat astăzi ministrului prefectul Florentina Horgea.

"Cred că aţi depăşi un pic cadrul legat de acel cuvânt, noroi. Doar am constatat că viruşii atacă într-un mod ciudat, doar conducerea prefecturii. Şi era doar o viroză, unde au fost prefecţi bolnavi cu adevărat, chiar am transmis presei că nu e cazul să fie menţionaţi căci sunt în concediu medical cauzat de boli serioase. Viroza nu implică părăsirea locului de muncă atunci când toate celelalte prefecturi, şi vă rog să mă credeţi că am vorbit cu prefecţi care erau răciţi cobză şi au stat pe baricade. Aşa că nu era noroi, era o grijă faţă de dvs. şi dacă nu aţi găsit cel mai bun remediu, noi am găsit disponibilitatea să vă trimitem specialişti din Bucureşti sau de la policlinică din Oradea. Era o grijă faţă de dvs., aşa cum acum n-am început cu judeţul Alba, ci cu dvs ca să vă arătăm respectul şi bucuria că aţi venit la muncă", i-a răspuns ministrul, după care i-a tăiat următoarea frază Florentinei Horgea şi a intrat în direct cu prefectul de Alba.

 width=Reamintim că pe 7 noiembrie, nemulţumit de faptul că, în prag de alegeri, prefectul PSD al judeţului Arad şi subprefectul au intrat brusc în concediu medical, teoretic loviţi de o viroză, ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat că vă trimite un specialist medical pentru a-i “trata” pe oficialii bolnavi.

"Voi trimite o echipă de medici şi de la direcţia medicală să îi ajutăm, că poate au primit o medicaţie greşită, să nu fie mai grav. MAI mâine va fi la Arad pentru a le acorda asistenţă medicală astfel încât ei să revină cât mai repede la obligaţiile profesionale, administrative şi chiar politice pe care le au. Pentru că eu nu cred că au fost orientaţi două viruşii direct la Arad să atace prefectul şi subprefectul. Dar se poate şi asta, motiv pentru care vom trimite specialist să îi tratăm. Sunt trist că fost prefect pentru această situaţie. (…) Prefectura nu e a PNL-ului sau a PSD-ului, e a arădenilor. Vreau să îmi exprim tristeţea că în timpul furtunii căpitanul (prefectul) părăseşte nava", a declarat Vela la videoconferinţa cu prefecţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne