Pregătiri pentru alegeri. Forţa Dreptei desemnează echipa de negociere pentru constituirea alianţei de centru-dreapta

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Forţa Dreptei, partidul condus de Ludovic Orban, anunţă că a desemnat o echipă care este mandatată să poarte discuţii cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta, în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul 2024.

Din echipa vor face parte Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tănase şi secretarul general, George Ionescu, anunţă reprezentanţii formaţiunii.

Redăm comunicatul remis de Forţa Dreptei:

"Biroul Politic Naţional al Forţa Dreptei salută disponibilitatea exprimată de partide politice democratice din Opoziţie de a constitui o alianţă de centru-dreapta în perspectiva anului electoral 2024.

În acord cu strategia politică adoptată în Conferinţa Naţională a Forţa Dreptei, consecvent ideii de a pune bazele unei alternative solide de centru-dreapta menită a se contrapune cu succes blocului retrograd PSD-PNL, Biroul Politic Naţional al partidului a decis desemnarea unei echipe mandatate să poarte discuţii aprofundate cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta.

Din cadrul echipei Forţa Dreptei fac parte vicepreşedinţii partidului, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tănase, şi secretarul general, George Ionescu."