Prietenie specială: un băieţel o salvează pe vecina sa. Pompierii îl răsplătesc [video]

Un băieţel privea pe fereastră şi, dintr-odată, a văzut-o pe vecina sa comportându-se în mod ciudat. A înţeles imediat că avea nevoie de ajutor.
Dorothy Beal împreună cu micuţul său prieten Dorian Beshara
Dorothy Beal împreună cu micuţul său prieten Dorian Beshara (captură video YouTube)

Un băieţel în vârstă de 6 ani, pe nume Dorian Beshara, din Salem, New Hampshire (SUA), are o relaţie specială cu vecina sa Dorothy Beal, în vârstă de 84 de ani, dar niciodată nu şi-a putut imagina că o va salva şi va deveni un mic erou.

Dorothy se afla în grădină şi le dădea apă păsărilor, dar în momentul când s-a aplecat a simţit o durere puternică în spate şi un zgomot de ceva rupt. Din fericire, tocmai atunci a văzut-o Dorian pe fereastră.

"Mă uitam dacă Dorothy era în grădină să o salut. Mi-am dat seama că s-a rănit, aşa că i-am chemat pe tatăl şi pe unchiul meu să vină imediat", a declarat Dorian pentru WCVB.

A fost extrem de surprinzător faptul că Dorian şi-a dat seama imediat că Dorothy are nevoie de ajutor.

„Este uimitor că el a putut face diferenţa între un salut şi faptul că cineva cere ajutor“, a spus bunica lui, Shelly Beshara, pentru The Eagle-Tribune.

Ulterior, o ambulanţă a luat-o pe Dorothy şi o radiografie a confirmat că are o luxaţie. În timp ce se afla în spital, băiatul a dorit să o viziteze. "Simţea nevoia să vadă cum se simte", a explicat bunica acestuia.

Acest incident a făcut ca legătura dintre Dorothy şi Dorian să devină mult mai puternică.

"Este micul meu erou. Mi-a salvat viaţa", a spus Beal. "Suntem prieteni. El are grijă de mine. Sună la uşă şi trece să mă viziteze şi apoi îşi vede de treburile lui."

Ulterior, Departamentul de Pompieri a aflat de fapta lui Dorian şi a vrut să-l recompenseze. Astfel că au mers la el acasă şi l-au invitat să facă o plimbare cu o maşină de pompieri.

"De fericire, avea un zâmbet foarte larg", a spus pompierul Brian Allard. "Suntem bucuroşi să-l răsplătim."

Dorian a primit, de asemenea, o diplomă pentru fapta sa eroică.

"El este un exemplu pentru copiii de vârsta lui", a precizat Brian.