Primar liberal reţinut de procurori, după ce ar fi ameninţat cu moartea doi poliţişti

Echipaj de Politie
Echipaj de Politie (Epoch Times România)

Primarul comunei braşovene Comăna a fost reţinut pentru ultraj de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, după ce ar fi ameninţat cu moartea doi poliţişti. Este vorba de Viorel Grusea, ales în această funcţie în 2019, sub sigla PNL.

Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, a declarat că reţinerea lui Grusea a fost dispusă de procuror, după ce s-a constat în flagrant săvârşirea a două infracţiuni de ultraj la adresa a doi ofiţeri de poliţie.

“S-a stabilit că la aceeaşi dată, primarul, a cărui soţie este administrator la o societate comercială din localitate, i-a ameninţat cu moartea pe cei doi ofiţeri de poliţie în contextul în care aceştia puneau în aplicare o sancţiune complementară suspendării activităţii acelui local”, a mai transmis Aldea, citat de Agerpres.

De asemenea, Aldea a mai precizat că sancţiunea principală pentru localul soţiei primarului a fost dată pentru o contravenţie fiscală, şi anume neeliberarea bonurilor fiscale către consumatori.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne