Primarul acuzat că a violat o fetiţă de 12 ani, reţinut [VIDEO]

Primarul din Stefanestii de Jos, retinut
Primarul din Stefanestii de Jos, retinut (Captura Video)

Primarul comunei ilfovene Ştefăneştii de Jos, liberalul Ştefan Ionel Robert, a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, alături de alte trei persoane, în cadrul dosarului vizând violarea unei minore de 12 ani.

În prezent, cercetările continuă în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor, urmărirea penală fiind sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, relatează G4Media.

Suspecţii sunt acuzaţi că au violat în perioada 2017 – 2019 o minoră care la data respectivă ar fi avut 12 ani, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit unor informaţii, fetiţa i-ar fi fost trimisă primarului din Ştefăneştii de Jos în timpul unei petreceri.

Cazul se află în anchetă de trei ani.

Din investigaţiile procurorilor ar fi reieşit că în 2018, minora a născut un copil la maternitatea Polizu din Capitală. Cercetările ar fi început încă din noiembrie 2018, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minor, iar în februarie 2021 s-ar fi înregistrat şi un denunţ, cele două dosare fiind comasate.

Potrivit surselor G4Media.ro, în urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi autorii faptelor cercetate, totodată fiind dispusă şi schimbarea încadrării juridice a faptelor cercetate în viol, fiind extinsă urmărirea penală şi faţă de infracţiunile de şantaj şi influenţarea declaraţiilor.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne