Primarul Bacăului ia poziţie: O susţine pe Elena Lasconi la şefia USR şi în... cursa petru Cotroceni

Lucian Stanciu Viziteu (Lucian Stanciu Viziteu)
Andrei Pricopie
16.06.2024

Primarului Bacăului, Lucian Stanciu-Viziteu, şi-a exprimat, duminică, susţinerea pentru Elena Lasconi în cursa pentru preşedinţia USR.

Competiţia pentru cea mai importantă poziţie din USR a fost deschisă după retragerea lui Cătălin Drulă în urma dezastrului de la alegeri. Dominic Fritz a fost primul care s-a arătat dornic să preia frâiele partidului, fiind chiar indicat ca posibilă variantă de Drulă în momentul demisiei.

Ulterior, Elena Lasconi şi Viziteu au dat semnale că vor intra în cursă. Acum, Viziteu o susţine pe Lasconi, iar Domonic Fritz şi-a anunţat de asemena retragerea.

"Elena Lasconi a spus Da! Elena a hotărât să-şi asume atât candidatura la preşedinţia partidului, cât şi candidatura la alegerile prezidenţiale. Nu a fost o decizie uşoară, va avea cu siguranţă multe de înfruntat. De asta are toată aprecierea şi susţinerea mea. Mă bucur că a înţeles mesajul meu şi al altor colegi, atunci când am solicitat ca oricine doreşte să se înscrie în cursa pentru conducerea USR să-şi asume şi candidatura", a afirmat Lucian Stanciu Viziteu.

În viziune edilului, Elena Lasconi în acest moment este cea mai bună soluţie pentru USR.

"Elena are energia şi dorinţa de a reconstrui partidul, are legitimitatea votului şi notorietatea necesară pentru a începe campania cu motoarele turate. Urmează săptămâni şi luni de foc. Nu ne va fi uşor, situaţia este extrem de complicată şi o ştie fiecare dintre noi. Dar fix pentru astfel de momente am intrat în politică! România se schimbă cu noi toţi. E nevoie de munca fiecăruia, de hotărârea, de pasiunea fiecăruia. Şi, poate, e nevoie şi de puţină credinţă. Credinţa că împreună vom reuşi! Forza Elena! Forza USR!", a punctat Lucian Stanciu-Viziteu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor