Primar PNL, acuzat că a snopit în bătaie, împreună cu alţi 3 bărbaţi, un activist civic [VIDEO]

Activistul civic buzoian Robert Gabriel Niţu pus jos şi l-au luat la pumni şi picioare, cu participarea primarului Firon.
Activistul civic buzoian Robert Gabriel Niţu pus jos şi l-au luat la pumni şi picioare, cu participarea primarului Firon. (Youtube - screenshot)

Activistul civic buzoian Robert Gabriel Niţu a publicat, miercuri, imagini din care reiese că, pe data de 23 aprilie 2021, a fost bătut de patru indivizi în curtea Primăriei Vadu Paşii. Potrivit acestuia, Poliţia a trimis dosarul la Parchet, dar împotriva agresorilor nu a fost luată încă nicio măsură.

Incidentul ar fi avut loc în data de 23 aprilie 2021, când Robert Gabriel Niţu s-a deplasat la Vadu Paşii în ideea de a filma petrecerea pe care primarul Gheorghe Firon o organizase pentru a-şi sărbători onomastica. Activistul relatează că, surprins de oamenii primarului în timp ce încerca să filmeze „paranghelia”, aceştia l-au pus jos şi l-au luat la pumni şi picioare, cu participarea directă chiar a primarului Firon.

Potrivit publicaţiei Reporterbuozian.ro, Robert Gabriel Niţu a depus plângere penală pe numele agresorilor, dosarul fiind trimis, la începutul lunii iulie, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Patru persoane ar fi reclamate de activist în dosarul în care figurează, conform Poliţiei, trei fapte penale: loviri şi alte violenţe, furt şi distrugere.

Contactat de publicaţia menţionată, primarul Gheorghe Firon a precizat că, deocamdată, se fac verificări şi că nu comentează imaginile apărute.

În imaginile publicate pe YouTube, înregistrate de una dintre camerele de luat vederi chiar din curtea primăriei, se vede cum activistul civic buzoian Robert Gabriel Niţu este bătut cu furie.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.