Primul spectacol al Shen Yun în New York jucat cu casa închisă

Trupa companiei Shen Yun Performing Arts New York, este salutată de suporterii de la aeroportul Newark din New Jersey, după turneul european de succes la 15 aprilie 2013
Trupa companiei Shen Yun Performing Arts New York, este salutată de suporterii de la aeroportul Newark din New Jersey, după turneul european de succes la 15 aprilie 2013 (Edward Dai / Epoch Times)

NEW YORK – Centrul Lincoln a vândut sâmbătă după amiază toate biletele pentru Shen Yun Performing Arts, o companie artistică din New York care se întoarce acasă după un turneu european de succes.

În ultimii 7 ani, Shen Yun a pornit de la spectacole locale, ajungând de calibru internaţional. “Aceasta dovedeşte puterea pe care o are Shen Yun în a atinge inimile oamenilor cu frumuseţea sa unică”, a declarat Pia-Maria Norris, purtătoarea de cuvânt pentru Shen Yun Promotions Internaţional, într-un interviu cu The Epoch Times.

În 2013, Shen Yun a susţinut spectacole în peste 100 de oraşe de pe cuprinsul globului. “Prietenii mei din multe alte oraşe îmi spun despre ovaţiile în picioare oferite public după terminarea spectacolului. Este minunat să vezi cum răspund oamenii buni spectacolelor Shen Yun”, a declarat Norris.

Unii membri ai publicului de sâmbătă au venit de la sute de km distanţă pentru a vedea Shen Yun la Teatrul David H. Koch din Centrul Lincoln.

“Ca organizatori, este evident că dorim să împărtăşim această experienţă minunată cu toţi oamenii din New York”, spune Norris.

Shen Yun prezintă istorioare, legende şi poveşti prin intermediul dansului şi muzicii. Misiunea companiei este aceea de a reînvia cei 5.000 de ani de civilizaţie chineză. În centrul abordării sale se află dansul clasic chinez, cu tehnicile sale sofisticate, mişcări sincronizate şi frumuseţea expresivă, descrie dna Norris.

Dezvoltarea dansului clasic chinez a avut loc pe durata a câtorva mii de ani, evoluând la mişcări de dans unice, înţelesuri, forme, posturi şi ritmuri interioare, conform website-ului Shen Yun.

Shen Yun a încântat publicul din New York City încă din 2006, când a debutat sub numele de “Holiday Wonders.”

“Ceea ce mi-a plăcut la spectacol este autenticitatea sa ... la nivel spiritual. A fost minunat”, a declarat Donna Karan, creator la DKNY, după ce a văzut un spectacol trecut.

Shen Yun Performing Arts, cu sediul în New York, are trei companii aflate în turnee care susţin spectacole simultan în jurul lumii. Shen Yun Performing Arts va susţine spectacole la Teatrul David H. Kock din cadrul Centrului Lincoln, între 20 şi 28 aprilie 2013. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este onorat ca sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe