Prinţul Charles: Sper că am putut aminti românilor cât de frumoasă este această ţară

Printul Charles de Wales
Printul Charles de Wales (Mihut Savu / The Epoch Times)

Prinţul Charles a declarat, luni, la recepţia organizată de Ambasada Marii Britanii, că este ”foarte norocos” să vină în România, exprimându-şi speranţa că le-a putut reaminti românilor ”cât de frumoasă” este ţara lor.

”Sunt foarte bucuros că vizita mea anuală în România, de aproape 15 ani cred, a coincis în mod fericit cu această petrecere a ambasadorului de aici în onoarea Zilei de Naştere a Reginei. Desigur, în acest an este în mod deosebit un an special pentru că sărbătorim Jubileul de Diamant. Sunt foarte încântat că pot să fiu aici alături de dumneavoastră cu această ocazie”, a spus Prinţul Charles, la recepţia organizată de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, cu ocazia zilei de naştere a reginei Elisabeta a II-a.

Prinţul Charles a precizat că a fost ”foarte mişcat de cuvintele frumoase care s-au rostit” la recepţie şi a promis că va transmite reginei ”toate gândurile dumneavoastră bune şi lucrurile bune afirmate despre ea, serviciul său de 60 de ani şi despre ţara mea, Marea Britanie”.

Moştenitorul Coroanei britanie s-a declarat ”norocos” că vizitează de atât timp România, ”o ţară remarcabilă”.

”Sunt foarte bucuros că aceasta ne oferă şi oportunitatea să ne amintim despre bunele relaţii care unesc ţările noastre. Iar eu ştiu foarte bine cât de apropiaţi suntem pentru că am fost foarte norocos să vin în această ţară remarcabilă de mai mulţi ani. Am făcut câte puţin, ici şi colo. Sper că am putut aminti românilor cât de frumoasă este această ţară, cât de minunate sunt tradiţiile, valorile culturale şi multe alte aspecte ale acestei ţări care sunt atât de importante în Europa de astăzi şi în lumea de azi. Aşa că sunt bucuros că am reuşit să prezint şi eu acest mic omagiu României cu această ocazie specială. Sper să avem mulţi ani de apropiere a relaţiilor dintre ţările noastre”, a încheiat Prinţul Charles.

Prinţul de Wales a venit în România săptămâna trecută, imediat după încheierea festivităţilor prilejuite de Jubileul de Diamant al Reginei.

Înainte de recepţie, Prinţul Charles a fost primit, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Traian Băsescu şi, la Palatul Victoria, de premierul Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne