Proteste violente anti-restricţii în Melbourne

Protestele anti-restricţii din Melbourne au devenit violente, 18 septembrie 2021
Protestele anti-restricţii din Melbourne au devenit violente, 18 septembrie 2021 (AFP / Getty Images)

Pe tot parcursul pandemiei, guvernul australian a adoptat restricţii extrem de dure pentru a combate COVID-19. în stil chinezesc.

Însă după al şaselea blocaj impus de la începutul pandemiei, în prima parte a anului 2020, protestatarii australieni din Melbourne s-au săturat de măsurile draconice şi şi-au exprimat opoziţia pe stradă sâmbătă.

Un miting dintr-o suburbie a oraşului Melbourne, Richmond, a devenit violent în momentul în care poliţia a încercat să disperseze manifestanţii. Protestatarii au străpuns cordoanele poliţiei.

Mitingul s-a desfăşurat în ciuda unei prezenţe masive a poliţiei.

Demonstraţiile, care nu fuseseră aprobate de administraţia locală a oraşului, au avut loc pe măsură ce numărul de infecţii cu virus Wuhan creşte lent, statul Victoria raportând sâmbătă peste 500 de infecţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe