Provocarea la dezbatere lansată de Teodorovici lui Cîţu, o cacealma... Ce s-a întâmplat la ora "duelului"

Eugen Teodorovici (Ministrul Finanţelor Publice),
Eugen Teodorovici (Ministrul Finanţelor Publice), (Florin Chirilă/Epoch Times)

Acuzat de noul ministru de Finanţe că a devalizat finanţele României gestionând bugetul în stil Al Capone, Eugen Teodorovici a ieşit joi în conferinţă de presă pentru a nega acuzaţiile şi pentru a-l provoca pe Florin Cîţu (căruia i-a spus doar Vasile Cîţu) la o dezbatere, vineri, orele 12.00, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Şi dacă Florin Cîţu a ignorat apelul la "duel" verbal, în schimb Teodorovici a apărut vineri în faţa ASE, unde a făcut selfie-uri cu studenţi şi studente dornici să apară în poze cu el, după care a dat ceva declaraţii jurnaliştilor prezenţi, pentru a "deplânge" faptul că Florin Cîţu nu s-a prezentat, relatează Hotnews.

„Am crezut şi cred că este corect faţă de toţi cei care doresc să ştie exact situaţia financiară a ţării, care este situaţia bugetului, mai ales că s-a vorbit foarte mult în ultima perioadă despre fel de fel de subiecte şi fără argumente, am crezut că este corect să venim astăzi la Academia de Studii Economice, să discutăm, să avem o dezbatere împreună cu domnul ministru în funcţie, Vasile Cîţu. Din păcate, aşa cum vedeţi şi dumneavoastră, această invitaţie nu a fost onorată. Mă dezamăgeşte încă o dată pentru că o astfel de dezbatere ar fi făcut bine atât celor care cunosc economia şi s-ar fi convins de situaţia reală şi mai ales tuturor cetăţenilor care aşteaptă astfel de confruntări utile pentru întreaga economie”, a declarat Teodorovici.

Interesant este faptul că, şi dacă Florin Cîţu s-ar fi prezentat, dezbaterea n-ar fi putut avea loc. Aula Magna era închisă iar rectorul ASE i-a comunicat jurnalistului Hotnews că: "În timpul campaniei electorale, la ASE nu se poate organiza niciun fel de dezbatere de acest gen, fiind o decizie în acest sens, iar el nu a dat aprobare pentru aşa ceva."

Reamintim că noul ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a ieşit în conferinţă de presă şi a lansat acuzaţii deosebit de grave la adresa fostului Guvern PSD: Ţara a fost condusă până acum după două bugete, o metodă folosită şi de fostul lider mafiot Al Capone, context în care este analizată posibilitatea sesizării procurorilor pentru constituirea unui grup infracţional organizat. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne