PSD, acuzat că a folosit minori în campania electorală: "I-au îmbrăcat în costumul naţional, i-au plătit şi pus să promoveze analfabetismul şi prostia"

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Social democraţii au fost în campanie electorală în Târgu Mureş, Reghin şi pe Valea Gurghiului, unde tineri, dintre care unii minori, îmbrăcaţi în costume naţionale, au fost puşi să împartă afişe şi materiale electorale cu Viorica Dăncilă, relatează RealitateadeMures.net.

Aşa cum reiese din imaginile postate pe internet, social-democraţii s-au folosit în campanie nu doar de simbolurile naţionale, ci şi de cele religioase, tineri îmbrăcaţi în constume naţionale fiind plasaţi lângă cruce şi icoane.

foto
foto (Realitatea de Mures)

Acest lucru a fost taxat acid de liberali, care i-au acuzat pe social-democraţi că au "îmbrăcat minori în costumul naţional, pe care i-au plătit şi pus să promoveze analfabetismul şi prostia".

"Nu mai au nimic sfânt! PSD este şi în Mureş, la fel ca în toată ţara! Un partid cameleonic şi parşiv, care se foloseşte de cele mai josnice tactici de dezinformare, minciună şi manipulare, speculând în mod cinic sentimentele românilor. Astăzi, au îmbrăcat minori în costumul naţional, pe care i-au plătit şi pus să promoveze analfabetismul şi prostia. În 24 noiembrie, îi eliberăm împreună şi pe aceşti tineri frumoşi!”, transmite, pe Facebook, PNL Mureş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne