Putin, invitat să doneze fonduri şi să-şi toarne apă cu gheaţă pe cap

Preşedintele rus Vladimir Putin
Preşedintele rus Vladimir Putin (ALEXEI NIKOLSKY / AFP / Getty Images)

Actorul american Vin Diesel l-a provocat pe preşedintele rus Vladimir Putin să-şi toarne o găleată de apă cu gheaţă pe cap, metodă originală de aderare la campania umanitară de strângere de fonduri lansată de fundaţia ALS.

Actorul american a găsit ingenioasă această provocare a fundaţiei ALS, astfel încât s-a filmat cum şi-a turnat o găleată cu gheaţă pe cap, scrie independent.co.uk.

Însă Vin Diesel nu s-a oprit aici şi le-a provocat în continuare pe prima doamnă Michelle Obama, pe Angelina Jolie, dar şi pe preşedintele Vladimir Putin.

„Îi provoc pe Michelle Obama, Angelina Jolie şi pe Putin”, a declarat actorul.

Întrucât Putin nu a răspuns în niciun fel la această provocare, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, a declarat că probabil Vladimir Putin nu cunoaşte această provocare şi are „alte lucruri pe agenda personală”, relatează ziarul rusesc Lenta.ru.

Printre celebrităţile care au acceptat provocarea neobişnuită a fundaţiei pentru a strânge fonduri şi şi-au turnat apă rece pe cap se numără Oprah, Justin Bieber, Britney Spears, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Lady Gaga şi Charlie Sheen.