Rareş Bogdan explică de ce apare pe afiş lângă Lia Olguţa Vasilescu: "Sunt perceput ca patriot în rândul electoratului PSD"

Rareş Bogdan (Epoch Times Romania)
Loredana Diacu
18.05.2024

Întrebat, sâmbătă, la Prima Tv, despre afişul electoral în care apare alături de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi de europarlamentarul PSD Mihai Tudose, liberalul Rareş Bogdan a susţinut că ideea a aparţinut PSD-lui care a considerat că el e perceput drept patriot.

„E o poză, e o acţiune locală de campanie, o iniţiativă locală a stafului PSD din Dolj, care a considerat că datorită faptului că sunt perceput ca fiind un patriot, în rândul electoratului PSD nu există respingere pe listă şi au considerat că e important pentru a arăta marea conlucrare să mă pună pe afiş. Acum nu sunt atât de multe, dar ele au devenit atât de cunoscute”, a declarat Rareş Bogdan, citat de news.ro.

La remarca potrivit căreia acea poză are şi un indicator spre Caracal, Rareş Bogdan a replicat: „La Caracal e un oraş splendid de vreo 40.000 de locuitori din Oltenia”.

Întrebat de cine este cel mai apropiat în fotografia respectivă, Rareş Bogdan a răspuns: „De domnul Giugea, candidatul nostru la primărie. Deputatul Giugea, profesorul Giugea, este candidatul nostru la primărie şi Ştefan Stoica este preşedintele organizaţiei. De ei doi sunt cel mai apropiat din această poză”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor