Război deschis între Hillary Clinton şi Rusia

Hillary Clinton continuă să acuze Rusia de desfăşurarea unui atac cibernetic asupra taberei democrate. Totuşi, directorul spionajului american a declarat că încă lipsesc unele informaţii pentru a se afirma fără nicio îndoială că Moscova ar fi făptaşul.
Hillary Clinton.
Hillary Clinton. (Captură Foto)

Candidata prezidenţială democrată Hillary Clinton a declarat că serviciile de informaţii ruseşti au hăckuit reţeaua de calculatoare a Convenţiei Naţionale Democrate (CND) şi l-a acuzat pe rivalul ei republican la prezidenţiale Donald Trump că îl sprijină pe liderul rus Vladimir Putin.

“Ştim că serviciile de informaţii ruseşti au hăckuit CND, că au aranjat ca o mare parte dintre acele emailuri să fie publicate şi ştim că Donald Trump şi-a exprimat dorinţa de a-l susţine pe Putin”, a declarat Clinton într-un interviu la Fox News Sunday.

Cu câteva zile în urmă, directorul Serviciului Naţional de Informaţii al SUA, James Clapper, a declarat că Washingtonul este încă nesigur cine ar putea fi în spatele recentei publicări pe website-ul Wikileaks a emailurilor CND furate, cerând să se pună capăt acestui “mod reacţionar” de a da vina pentru toate pe Rusia.

“Nu ştim suficient pentru a atribui o motivaţie indiferent de cine ar fi fost vorba”, a precizat James Clapper când a fost întrebat dacă mass media se grăbeşte să indice persoana sau statul vinovat de atacul cibernetic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe