RISE Project: Fraţii Tate au făcut bani cu cel mai mare sindicat de crimă organizată din istoria recentă a României

Andrew Tate
Andrew Tate

Andrew şi Tristan Tate, anchetaţi pentru trafic de persoane şi viol, au făcut bani cu cel mai mare sindicat de crimă organizată din istoria recentă a României, scriu jurnaliştii de la Rise Project.

"Îşi spun 'Familia DMS'. De fapt, sunt o frăţie interlopă. Controlează reţeaua de cazinouri Las Vegas şi în ultimii ani au adunat mai multe clanuri cândva rivale în jurul unui scop comun: banii. Unii dintre cei mai temuţi infractori din ţara noastră le-au oferit protecţie. Fac trafic de droguri, sunt cămătari şi recuperatori violenţi, îşi şantajează victimele sau le bat până abia mai respiră, construiesc scheme de înşelătorii care falimentează familii sau exploatează femei", au menţionat jurnaliştii.

RISE Project a publicat o serie de trei investigaţii despre incursiunea fraţilor Tate în România, de la venirea lor în ţară, la primele afaceri imobiliare şi până la asocierea cu "Familia DMS".

În ultimele cinci luni, jurnaliştii au consultat sute de contracte, facturi, dosare în instanţă, au scanat mii de postări pe social media, au adunat o enciclopedie de dedicaţii pe care interlopii şi le-au făcut la nunţi şi botezuri, ca să le poată arăta cititorilor cu cine s-au anturat fraţii Tate.

În această serie de investigaţii, pentru prima oară, primesc o voce şi victimele fraţilor Tate din România:

"Mi-a spus să-mi dau hainele jos, să îmi păstrez pantofii, apoi m-a lovit peste faţă"

Partea I. Femeile care au vorbit despre fraţii Tate: viol, violenţă, exploatare sexuală: Citiţi aici.

Partea II. Cum au ajuns fraţii Tate în România şi care au fost primele lor contacte cu crima organizată: Citiţi aici.

Partea III. Fraţii Tate împart bani din jocuri de noroc cu un sindicat de crimă organizată: Citiţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne