Robert Negoiţă renunţă la sala polivalentă din parcul Titan

Robert Negoiţă, PSD
Robert Negoiţă, PSD (Epoch Times România)

Primăria sectorului 3 a anunţat miercuri că a renunţat la proiectul de a construi o sală polivalentă în Parcul Titan, proiect ce ar fi presupus betonarea a 3.000 mp de spaţiu verde.

Potrivit Hotnews, primăria a informat deja Compania Naţională de Investiţii, finanţatorul a 90% din proiect despre intenţia de a renunţa la construcţia sălii polivalente. Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a mai transmis că va căuta alt amplasament pentru sala polivalentă.

"În urma mesajelor primite de la cetăţeni, Primăria Sectorului 3 a luat decizia să sisteze derularea acestui proiect în Parcul Titan şi să analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector. Primăria consideră, de asemenea, că o sală multifuncţională de spectacole în Sectorul 3 este un obiectiv necesar şi aşteptat de cetăţeni, dovadă fiind numeroasele mesaje primite în acest sens. Pe de altă parte, una dintre priorităţile majore ale acestui mandat este extinderea spaţiului verde, aşa cum a fost comunicată în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, prioritate care este avută în vedere permanent", se arată într-un comunicatul trimis de Primăria sector 3.

Anunţul primarului PSD al sectorului 3 vine după numeroase proteste, intervenţii, petiţii etc. ale cetăţenilor sectorului 3, ignorate cu brio de edil, şi la scurt timp după ce prezidenţiabilul PSD Victor Ponta a pierdut alegerile pentru Cotroceni.