Roberta Anastase, Elena Udrea şi Ioan Oltean au discutat la Parlament cu o delegaţie de revoluţionari

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase, vicepreşedintele Elena Udrea şi secretarul general al PDL Ioan Oltean s-au întâlnit luni după-amiază la Camera Deputaţilor cu o delegaţie de revoluţionari condusă de preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie pentru a discuta proiectele şi iniţiativele în plan legislativ din ultimele două luni lansate de asociaţiile de revoluţionari, a declarat pentru AGERPRES Doru Mărieş.

"Da, am discutat cu Ioan Oltean, doamna Roberta Anastase şi doamna Elena Udrea. Subiectele discutate au fost toate proiectele şi iniţiativele, din ultimele 60 de zile, ale revoluţionarilor. Întâlnirea a avut loc între orele 13.00-15.00 în cabinetul doamnei Roberta Anastase de la Camera Deputaţilor", a declarat preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie.

Întrebat dacă în cadrul discuţiilor s-a dezbătut şi chestiunea protestelor de stradă, Doru Mărieş a infirmat acest lucru."Nu am discutat despre proteste", a declarat Mărieş.

La finalul Colegiului Director Naţional al PDL, liderul deputaţilor democrat liberali Mircea Toader a fost întrebat despre absenţa de la şedinţă a prim-vicepreşedintelui Roberta Anastase, a vicepreşedintelui Elena Udrea şi a preşedintelui Senatului Vasile Blaga. Mircea Toader a precizat că Udrea şi Anastase au lipsit motivat, fiind mandatate de partid să poarte discuţii cu "un grup de revoluţionari".

"Au avut întâlniri cu un grup de revoluţionari, tocmai pe o temă de genul acesta (tema dialogului -n.r.) Elena Udrea şi Roberta Anastase", a mai declarat liderul deputaţilor PDL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne