Român asasinat în stil mafiot alături de iubita sa în plină zi în Costa Rica [VIDEO]

Atacul armat asupra lui Oţelac surprins de camerele video
Atacul armat asupra lui Oţelac surprins de camerele video (Screenshot)

Ionuţ George Oţelac şi fotomodelul costarican Raquel Maria Gamboa au fost executaţi, marţi, în plină zi în oraşul Alajuelita din Costa Rica. Potrivit presei costaricane, citate de Hotnews, românul ar fi avut legături cu traficul internaţional de droguri.

Conform rapoartelor, doi motociclişti s-au oprit lângă automobilul în care se aflau Oţelac (38 de ani) şi iubita sa Gamboa (25 de ani) şi, pe neaşteptate, cel puţin unul dintre ei a deschis focul.

Suspecţii nu au fost încă prinşi de poliţie.

foto
foto (teletica.com)

foto
foto (teletica.com)

Site-ul teletica.com a susţinut că românul a fost arestat în 2001 pentru trafic internaţional de droguri, fără a clarifica dacă acesta a fost trimis în spatele gratiilor pentru acest lucru. Oţelac ar fi acţionat pe ruta America de Sud - Europa, fiind arestat la acea vreme având aproximativ 20 kg de cocaină asupra sa în timp ce se afla pe un aeroport.

Raquel Maria Gamboa era fotomodel şi obişnuia să pozeze în reviste de fitness, fiind foarte populară pe reţelele de socializare.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne