Românca rănită în atacul de pe podul Westminster a încetat din viaţă

Andreea Cristea, victimă a atacului ce a avut loc la Londra pe 22 martie, a încetat din viaţă la 29 de ani.
Persoane rănite primesc ajutor după un atac cu un automobil pe Westminster Bridge, Londra, 22 martie 2017.
Persoane rănite primesc ajutor după un atac cu un automobil pe Westminster Bridge, Londra, 22 martie 2017. (Captură Foto)

Românca rănită în atacul care a avut loc pe podul Westminster din Londra pe data de 22 martie, a încetat din viaţă joi seară, a anunţat poliţia britanică.

Potrivit BBC, citat de hotnews, Andreea Cristea, o tânără arhitectă constănţeancă, în vârstă de 29 de ani, se afla în vacanţă la Londra împreună cu iubitul ei, şi el rănit în atac, dar mai puţin grav. Aflată la "locul nepotrivit în momentul nepotrivit" Andreea se plimba împreună cu partenerul său, tot român, pe podul Westminster, în ziua în care atacatorul, la volanului unei maşini 4x4, a intrat în pietoni, înainte de a înjunghia mortal un poliţist la intrarea în Parlamentul britanic.

Arhitecta a fost aruncată de pe podul Westminster, în momentul atacului a ajuns în starea gravă la spital, fiind supusă ulterior unei intervenţii chirurgicale pentru eliminarea unui cheag de sânge pe creier.

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a confirmat decesul tinerei. Mihalache a precizat pentru Agerpres că tânăra româncă a decedat joi seară şi că va acorda ajutorul necesar pentru repatrierea acesteia. "Aseară târziu (a încetat din viaţă - n.red.). Familia ei deocamdată este în ţară. Desigur că o să le dăm tot ajutorul necesar pentru repatrierea corpului în momentul în care se va pune problema", a afirmat Dan Mihalache.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne