Rusescu revine la Steaua

Atacantul român Raul Rusescu.
Atacantul român Raul Rusescu. (Jens Nørgaard Larsen / AFP / Getty Images)
P. P.
30.11.2013

Şansele lui Rusescu de a mai prinde primul 11 la echipa din Sevilla scad pe zi ce trece. În ciuda faptului că a ajuns din punct de vedere fizic la forma dorită de antrenorul său, Unai Emery, şansele ca să evolueze pe viitor la echipa spaniolă sunt din ce în mai mici.

Fostul stelist îşi doreşte evoluţii, preferabil în tricoul lui Sevilla, dar în cazul în care se doreşte plecarea sa, una din opţiunile valide este gruparea roş-albastră.

Un împrumut ar fi o înţelegere viabilă, mai ales că Steaua poate rămâne fără golgheterul actual, fiind posibil ca italianul Piovaccari, să se întoarcă la Sampdoria încă din această iarnă.

"Cu Rusescu vom vedea ce se întâmplă la sfârşitul lui decembrie, începutul lui ianuarie. Voi vorbi şi cu directorul sportiv de la Sevilla şi voi vedea. Sunt şanse minime să rămână acolo.

Vă daţi seama că dacă ar fi rămas ar fi contribuit şi el la meciul de ieri, mai ales că echipa era deja calificată, nu mai era aşa important dacă juca şi el 10-15 minute. Nu e exclus să revină la Steaua", a menţionat Ioan Becali pentru Dolce Sport.

Preţul la care a fost transferat Rusescu la Sevilla este de 2,5 milioane de euro, un preţ care a scăzut cu 400.000 de euro, conform transfermarkt.com în ultimele şase luni. Până în prezent nu s-a vehiculat o altă ofertă pentru atacantul român, insă plecarea către un alt club din Occident este o opţiune la fel de bună pentru Rusescu.

Rusescu a jucat patru meciuri în acest sezon pentru Sevilla şi a marcat 2 goluri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor