Rusia a devenit campioană europeană la floretă masculin şi sabie feminin

Rusia, Italia şi Marea Britanie au ocupat primele trei poziţii ale Campionatului European de scrimă de la Torun (Polonia)
Rusia, Italia şi Marea Britanie au ocupat primele trei poziţii la CE 2016 de la Torun (Polonia)
Rusia, Italia şi Marea Britanie au ocupat primele trei poziţii la CE 2016 de la Torun (Polonia) (European Fencing Championships Toruń 2016/facebook)

Rusia a obţinut medalia de aur în concursurile pe echipe de floretă masculin şi sabie feminin la Campionatele Europene de scrimă care se desfăşoară la Torun (Polonia).

Artur Ahmatkuzin, Aleksei Ceremesinov şi Timur Safin au reuşit să se impună cu emoţii în finala de floretă masculin disputată în compania sportivilor italieni Andrea Cassara, Giorgio Avola şi Daniele Garozzo, cu scorul de 45- 42. Locul trei a revenit Marii Britanii, care a trecut fără probleme de Franţa, scor final 45-28.

La feminin, a fost un meci strâns pentru locul întâi. Rusoaicele, campioane en-titre, au câştigat la limită (45-39) după ce la un moment dat scrimerele italience erau în avantaj. Podiumul a fost completat de Ucraina care a trecut cu 45-42 de ţara gazdă, Polonia.

Aceasta a fost ultima competiţie înaintea Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro (5-21 august).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport