Rusia va organiza la începutul lunii mai o conferinţă consacrată apărării antirachetă

Epoch Times România
07.03.2012

Ministerul rus al Apărării va organiza o conferinţă internaţională privind apărarea antirachetă în 3 şi 4 mai, a anunţat miercuri ministrul apărării Anatoli Serdiukov.

"Intenţionăm că continuăm să lucrăm cu toţi partenerii pentru a ne explica poziţia (faţă de scutul antirachetă - n.r.) şi intenţionăm să implicăm experţi independenţi", a spus Serdiukov după o întâlnire cu omologul său ucrainean Dmitri Salamantin.

"În acest scop, Ministerul rus al Apărării intenţionează să organizeze o conferinţă internaţională privind apărarea antirachetă la Moscova, în mai", a adăugat el.

Obiectivul acestei conferinţe este să le ofere experţilor militari din mai multe ţări şi organizaţiilor internaţionale oportunitatea de a discuta deschis o serie de subiecte privind desfăşurarea de sisteme de apărare antirachetă în lume.

Reuniunea va avea loc cu câteva săptămâni înainte de summitul NATO de la Chicago, din 20-21 mai. Moscova nu a precizat dacă preşedintele rus va participa la summit.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor