S-a terminat consultarea online din USR: Dan Barna rămâne preşedintele partidului [video]

Dan Barna, presedintele USR
Dan Barna, presedintele USR (USR)

Preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că rămâne la şefia partidului, după ce majoritatea membrilor care au participat la consultarea internă ce survine după eşecul de la prezidenţiale au votat în acest sens.

Nu mai puţin de 9654 de membri USR au votat electronic în cele cinci zile ale consultării interne, iar aproape 75% dintre aceştia au fost de părere că Dan Barna ar trebui să rămână în continuare la şefia partidului.

”74, 47% au decis că nu e cazul să îmi dau demisia. Practic, 7.189 de membri consideră că trebuie să continuăm. Interpretez această susţinere şi această încredere a colegilor mei prin faptul că trebuie să strângem rândurile [...] . Este practic un rezultat pentru care le mulţumesc colegilor, este un rezultat care mă obligă şi ne obligă să ne întărim, să ne concentrăm pe următoarele obiective politice ale perioadei. Vom avea duminică alegeri. Îndemn electoratul să meargă la vot. Am spus de fiecare dată, eu şi susţinătorii mei să voteze cu actualul preşedinte”, a declarat Barna.

Decizia consultării membrilor USR a fost luată după ce voci din partid au cerut demisia preşedintelui USR după eşecul de la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

La începutul lunii septembrie, Dan Barna a fost reales preşedinte al USR pentru un mandat de patru ani, tot prin vot electronic, cu un procent de 65.75% din voturi.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne