Scandal în PMP. Se cere excluderea secretarului general adjunct al partidului

Gelu Vişan, secretar general adjunct al PMP
Gelu Vişan, secretar general adjunct al PMP (facebook.com)

Atitudinea secretarului general adjunct al PMP, Gelu Vişan, faţă de justiţie a provocat nemulţumire în cadrul partidului. Colegiul Naţional al formaţiunii lui Traian Băsescu s-a reunit duminică, la Alba Iulia, iar şedinţa conducerii PMP s-a lăsat cu scandal, relatează stiripesurse.ro.

Unul dintre vicepreşedinţii PMP, Cătălin Cristache, a cerut nici mai mult nici mai puţin decât excluderea lui Gelu Vişan, un apropiat al Elenei Udrea, pentru atacurile repetate la adresa justiţiei şi a instituţiilor implicate în actul de justiţie.

"PMP nu este 'trompeta' nimănui, iar cine are de gând să folosească partidul pentru a servi interese private să plece!", ar fi declarat Cătălin Cristache, potrivit publicaţiei citate.

În ultimele zile, Gelu Vişan a apărut la două televiziuni unde a afirmat că şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar urma sa fie arestat, până la jumătatea lui septembrie, într-un dosar bazat pe denunţuri mai vechi.

Vişan este, de asemenea, un apropiat al fostei şefe PMP Elena Udrea, alături de care este văzut des. Ziua de sâmbătă, 15 august, şi-a petrecut-o alături de Udrea la Băile Boghiş, din judeţul Sălaj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne