Scenă uluitoare la Deva. Bărbat înjunghiat în plină stradă. Martorii filmează şi se amuză: “Mai dă-i, dă-i în spate!”

(Screenshot)

Centrul oraşului Deva a fost scena unui incident violent între doi bărbaţi, în timpul căruia, la un moment dat, unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt. Trecătorii nu au intervenit nici chiar în momentul în care victima înjunghiată a început să strige “Poliţia!”. Mai mult, într-o filmare făcută publică, mai multe persoane pot fi auzite râzând pe seama incidentului, relatează Ziarul Hunedoreanului.

Scena s-a petrecut, miercuri, chiar în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, iar protagoniştii au fost un bărbat de 48 de ani, înjunghiat în piept, şi autorul atacului cu cuţitul, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Într-un clip publicat pe Internet, se vede cum unul dintre bărbaţi îl loveşte pe celălalt şi strigă la el să îşi ia bicicleta şi să plece de acolo.

În tot acest timp, martorii la incident pot fi auziţi spunând: “Dar ce bine le aruncă aici, ştii, la barbă”, “Dă-i dracu!”, “Mai dă-i, dă-i în spate! Hopa!”.

Totuşi, lucrurile scapă de sub control, în scurt timp, când biciclistul scoate un cuţit din rucsac şi începe să îl fugărească pe celălalt bărbat.

“Are cuţit, bă, eşti prost?”, se aude o voce pe filmare, în timp ce bărbatul atacat strigă: “Chemaţi Poliţia”.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi a fost dus la audieri.

“Atât victima cât şi agresorul sunt din municipiul Deva. În acest moment, victima se află la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de tentativă de omor şi deranjarea ordinii şi liniştii publice”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne