Scene ireale la DNA. Susţinătorii lui Dragnea au făcut haos: Plouă cu ouă şi iaurt pe jurnalişti şi protestatari

Protest pro-Dragnea la DNA
Protest pro-Dragnea la DNA

Susţinătorii lui Liviu Dragnea au venit, luni, să facă scandal în faţa sediului central al DNA, unde este audiat fostul preşedinte al PSD în dosarul Tel Drum.

Mai exact, un grup de pensionare, condus de un tânăr cu tricou alb, care dădea indicaţii şi comanda "plutonul", a făcut haos în faţa parchetului anticorupţie. A plouat cu ouă şi iaurt pe jurnalişti şi protestatari anti-Dragnea şi au avut loc îmbrânceli.

Protest pro-Dragnea la DNA
Protest pro-Dragnea la DNA

Protestatarul Marian Moroşanu, zis "Ceauşescu", şi un reporter de la Realitatea PLUS au fost cei mai vizaţi de ploaia de ouă şi iaurt.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor ca de obicei după ce scena s-a consumat.

Protest pro-Dragnea la DNA
Protest pro-Dragnea la DNA

Atunci când a venit Dragnea şi a început o adevărată nebunie şi busculadă, a avut loc chiar o altercaţie între Mălin Bot şi o altă persoană.

"A încercat să îmi rupă aparatul de filmat, mi-a rupt tricoul, mi-am apărat aparatul. E totul filmat", a declarat Mălin Bot.

Mălin Bot agresat de susţinătorii lui Dragnea
Mălin Bot agresat de susţinătorii lui Dragnea

S-au lansat şi sloganuri noi: "Dragnea, Dragnea!", "Jos justiţia!", "Liviu Dragnea nu uita, ţara e de partea ta!", "Libertate, libertate!", "Jos labele de pe Dragnea", "Dragnea e România".

"Pentru că el ne-a dat pensie, dacă nu era el, eu nu aveam pensie astăzi, nu ce spune (sic!) aştia acum, că bărbaţii nasc. Aştia sunt de dus la balamuc!", a declarat o pensionară, pentru Epoch Times.

Întrebată de ce susţine un politician care tocmai a ieşit din puşcărie şi e cercetat în alte două dosare, o femeia a răspuns: "Pe Liviu Dragnea îl iubim".

"N-a furat numai el, toţi de la conducere au furat", spune o altă doamnă în apărarea idolului său.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Înainte de ieşirea lui Dragnea din DNA, patru persoane - trei femei şi un bărbat - s-au aşezat în faţa camerelor de luat vederi pentru a bloca filmările iar apoi au făcut un lanţ uman în jurul lui Dragnea.

Cele trei femei erau prezente şi la protestele pro-Dragnea de la Înalta Curte si erau toate în siajul PSD: una este angajată a Primăriei Alexandria, alta fostă consilieră judeţeană PSD, iar a treia este fostă angajată la Parlament în perioada când social-democraţii au fost la putere. Bărbatul (care a fost implicat şi în altercaţia cu Bot) este, potrivit informaţiilor furnizate redacţiei, iubitul fostei consiliere judeţene.

Vă invitam să vizionaţi haosul din faţa DNA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne