Scene revoltătoare la Spitalul Foişor. Ambulanţier, drăcuit şi insultat [Video]

.
. (Youtube - screenshot)

În spaţiul public au apărut noi scene revoltătoare, filmate vineri noaptea la Spitalul Foişor din Capitală, în timpul evacuării pacienţilor. Prezentă la faţa locului, Codruţa Cerva a îmbrâncit un lucrător pe ambulanţă şi l-a înjurat.

După cum se poate vedea în materialul video, Cerva filma o pacientă aflată pe targă şi dusă de ambulanţieri spre maşina Salvării. Fără să ţină cont de starea pacientei, Codruţa Cerva continua să o filmeze şi să o întrebe dacă este operată şi din ce cauză: „Sunteţi operată, de ce v-aţi operat? [...] Proteză de şold. Unde sunteţi dusă?”.

Când unul dintre ambulanţieri, care manevra targa pentru a o apropia de ambulanţă, a atins-o pe Cerva, aceasta a început să strige şi să îl înjure.

„Stai băi că mă loveşti, băi, asta! Băi, asta! Fir-aţi ai dracu’ cu salvarea mamii voastre să fiţi, criminalii dracu care sunteţi!”, a urlat controversata protestară.

Codruţa Cerva este una dintre prezenţele constante la mitingurile anti-mască, fiind chiar una dintre persoanele care încearcă să mobilizeze lumea pentru a participa. Cerva a organizat şi proteste pentru Liviu Dragnea şi a luat parte la protestul de susţinere a Jandarmeriei după mitingul din 10 august, când circa 100.000 de oameni au fost gazaţi şi agresaţi.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne